Home
Wij over onszelf
Service
APK
Contact
Zo vindt u ons

Hoogvliet -  Aan de klompenmakerstraat in Hoogvliet is het APK Station van de heer Dawidian gevestigd. Autobezitters kunnen hier terecht voor een snelle en vakkundige APK controle.Behalve voor de APK is David’s APK Station ook het adres voor de kleine of grote beurt voor de auto. Eigenaar De heer Dawidian heeft al zo’n 22 jaar ervaring in het autovak en startte zijn werk als monteur in het buitenland. Hierna was De heer Dawidian vijftien jaar lang monteur bij één van de bekendste BMW dealers in Nederland. Deze periode werd gevolgd door twee jaar bij een algemene garage, waar hij veel ervaring opdeed met vele soorten automerken. Zodoende zijn auto’s van alle merken welkom bij David’s APK Station; de enorme ervaring en de vakdiploma’s staan garant voor een vakkundige APK- controle of beurt.

 

Klanten kunnen snel terecht bij David’s APK Station, meestal binnen 1 of 2 dagen. Deze quick-service maakt het extra aantrekkelijk om langs te komen in de klompenmakerstraat te Hoogvliet. Het APK station hanteert bovendien aantrekkelijke prijzen en is erg klantvriendelijk en servicegericht. Vele automobilisten maakten al kennis met David’s APK Station en via de mond-tot-mondreclame worden dat er steeds meer.

De garage is doordeweeks geopend van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Een afspraak maken of meer informatie vragen is mogelijk, via de telefoonnummers (010) 2160660 – (06) 20711577. langskomen aan de Klompenmakerstraat 123 in Hoogvliet kan natuurlijk ook altijd

Top

davidsapkstation@hotmail.com